Varuinformation

Material

Flexbox har mer än tio års erfarenhet från den skandinaviska marknaden och av skandinaviskt klimat. Där har vi lärt oss att det som syns minst är det som påverkar livslängden mest. Vi bygger därför våra postlösningar i kraftig, varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. På utsatta detaljer, som tak, inkastluckor och tömningsluckor använder vi också extra tjock plåt. Luckorna är bekväma för brevbäraren, och tillsammans med kraftiga lås och olika spärrfunktioner håller de både väder och vind och klåfingriga besökare borta.

Tjockleken på plåten är 1 mm. Tjocklek på utsatta område som tak, inkastlucka och tömningslucka är 1,5 mm.

Övriga detaljer på postlådan är rostfria.

P-certifiering

Flexbox paketpostlådor är P-certifierade i högsta kvalitetsklass. Det innebär bland annat lås med 500 olika nyckelkombinationer och att den är testad mot både vatteninträngning och inbrottsförsök med mejsel. Med Flexbox paketpostlådor kan du tryggt och säkert ta emot ett paket upp till 8 x 25 x 35 cm. Den patentsökta luckkonstruktionen öppnar enkelt och bekvämt för brevbäraren men håller tjuvar och nyfikna borta tack vare sitt fiskningsskydd.

Posten, Bring/Citymail, Fria postoperatörers förbund, Tidningsutgivarna och de fackliga organisationerna har ställt krav och rekommendationer på hur en P-certifierad postlåda ska se ut och sedan gett SP (Statens Provningsanstalt) i uppdrag att testa och godkänna postlådorna. Första postlåda att klara dessa krav var Flexbox Lovisa.

PCT/Patent

AB Flexbox har en internationell PCT-patent. För dig som kund innebär detta att du kan lita på att din Flexbox är äkta vara.

Skötselråd:

Även om Flexbox postlådor har högsta kvalitet finns alltid saker som måste skötas för att garantier ska gälla.

  • Lås och gångjärn bör varje år oljas in.
  • Ytskikt bör då och då torkas av med lite diskmedel och vatten.

Garantier

Standard som gäller är tre års funktionsgaranti, något annat behöver du inte. Material, färger etc. ger postlådan ett fullgott yttre skydd så länge du tänker använda den. Garantier gäller i Sverige och de länder där AB Flexbox är verksamt.

Dags för ny postlåda

Postlådorna skickas direkt till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj din nya postlåda