Postlådor i många färger

Kvalitet - I minsta detalj

Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst.
Våra postlådor

Designa din egen skylt

Skylta med personlighet

Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du kan välja mellan olika material, storlekar och färger. Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. eller kanske en från vår bildbank – eller så laddar du upp en egen bild som vi sedan trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.
Våra skyltar

Lösningar för fastigheter

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.
Våra fastighetsboxar

Postlösningar för professionella användare

Skandinaviska postlösningar i särklass

Flexbox nya postlådor och fastighetsboxar utvecklas och designas av professionella arkitekter och designers. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna.
Våra sidor för arkitekter & byggare

Dags för ny postlåda

Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj en av våra postlådor eller veckopostlådor

Paketpostlåda Lovisa

Så lågt som 1 899,00 kr
I lager
SKU
9901mitt

Mittmedia

I samarbete med Mittmedia köper du din paketpostlåda Lovisa med 200 kr rabatt.

Leverans:

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

Postlådan Lovisa är P-certifierad i högsta kvalitetsklass. Det innebär bland annat lås med 500 olika nyckelkombinationer och att den är testad mot både vatteninträngning och inbrottsförsök med mejsel. Det innebär också att du tryggt och säkert kan ta emot ett paket upp till 80mm x 250mm x 350mm. Posten, Bring/Citymail , Fria postoperatörers förbund, Tidningsutgivarna och de fackliga organisationerna har ställt krav och rekomendationer på hur en P-certifierad postlåda skall se ut och sedan gett SP (Statens Provningsanstalt) i uppdrag att testa och godkänna postlådorna. Första postlåda att klara dessa krav var Flexbox Lovisa.

Lovisa har avdelningshylla för att underlätta den dagliga tömningen och byggs i varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackeras.

Mer information
Vikt (kg) 16.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 5 x 26 cm
Paketinkast 12 x 29 cm
Mått H 103 cm B 34 cm (med tak 40 cm) D 26 cm (med tak 31 cm)
Monteringsinstruktion  Montering i pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto