Plåtskyltar

Plåtskyltar

Plåtskyltar

Behöver du en "Ingen reklam" skylt till din postlåda eller kanske en fin rostfri skylt till din dörr. Skyltarna finns i olika storlekar och du anpassar dem precis som du vill i vårt verktyg. Skyltarna levereras med dubbelhäftande tejp för enkel uppsättning.

Postlådor i många färger

Kvalitet - I minsta detalj

Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst.
Våra postlådor

Designa din egen skylt

Skylta med personlighet

Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du kan välja mellan olika material, storlekar och färger. Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. eller kanske en från vår bildbank – eller så laddar du upp en egen bild som vi sedan trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.
Våra skyltar

Lösningar för fastigheter

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.
Våra fastighetsboxar

Postlösningar för professionella användare

Skandinaviska postlösningar i särklass

Flexbox nya postlådor och fastighetsboxar utvecklas och designas av professionella arkitekter och designers. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna.
Våra sidor för arkitekter & byggare

20 år av postlådor

Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj en av våra postlådor eller veckopostlådor
Visa som Grid Listvy

3 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
 1. Skylt Rostfri 90 x 20
  99 kr
  En skylt i rostfritt stål med mått 90 mm x 20 mm. Läs Mer
 2. Skylt Rostfri 120 x 50
  199 kr

  En skylt i rostfritt stål med måtten 120 mm x 50 mm.

  Läs Mer
 3. Plåtskylt till ställning
  Plåtskylt till ställning
  699 kr
  En vit pulverlackerad plåtskylt gjord för att fästas på vårt monteringsställ. Läs Mer
Visa som Grid Listvy

3 artiklar

per page
Sätt fallande sortering