Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Skyltar & Motiv

Flexbox exklusiva skyltar. Du designar en skylt med dina personliga val. Du kan välja en skylt med bakgrundsfärg och en personlig text . Du kan välja en skylt med en bakgrund någon av våra konstnärer skapat eller så kan du ladda upp en egen design som vi trycker direkt på skylten. Köper du en brevlåda / postlåda samtidigt ingår skylten utan extra kostnad. Skylten är enkel att byta, och du kan när som helst köpa en ny skylt.

Skylta med personlighet

Verkligt unik blir din postlåda från Flexbox genom skyltfacket på framsidan. Skylten ingår utan extra kostnad när du köper en postlåda hos Flexbox.

Du designar själv skylten på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du väljer färg, logotyp, typsnitt osv. och en bakgrund som någon av våra konstnärer har skapat – eller så laddar du upp en egen design som vi trycker direkt på skylten.

Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin. Skylten är enkel att byta, och du kan när som helst köpa en ny om du senare vill förändra utseendet på din postlåda.