Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Integritetspolicy

Flexbox integritetspolicy

Integritetspolicyn har uppdaterats den 2014-09-23

AB Flexbox
Ladugårdsvägen 1
23435 Lomma

040 - 60 80 410
info@flexbox.se

Flexbox värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig att förstå vilken slags information Flexbox samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Flexbox kan komma att ändra sin integritetspolicy och du bör därför med jämna mellanrum läsa igenom denna integritetspolicy. Eventuella ändringar publiceras på denna sida.

Vad vi samlar in

De personuppgifter som Flexbox behandlar är:

  • Namn, adress, telefonnummer och e-postadress
  • Eventuell avvikande leveransadress
  • IP-adress samt köp-, betal- och orderhistorik
  • Personnummer för adresskontroll / kreditprövning vid val att faktura / delbetalning

För en lista över cookies vi använder på Flexbox kan du titta på sektionen Lista över cookies vi använder.

Vad vi gör med informationen vi samlar in

Vi samlar in denna information för att kunna tillhandahålla en bättre service och för att kunna administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Din information används framför allt för:

  • Intern statistik.
  • Förbättra vår service, webbplats och produkter.
  • Din e-post används av oss för att skicka information angående din order, betalning, annan information samt nyhetsbrev och erbjudanden om du accepterat det. Vi medverkar inte till att skicka SPAM och din e-postadress säljs inte vidare till tredje part.

Säkerhet

Vi åtar oss att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in.

Kontroll av din personliga information

Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi registrerat och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta oss i så fall enligt ovan. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

Hur vi använder cookies

En cookie är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan är möjlig att använda för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka.

Det finns två typer av cookies:

Den ena typen, som kallas för permanent cookie, sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.

Den andra typen kallas sessioncookie. Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras den temporärt i besökarens dators minne. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

På vår webbplats används båda sessioncookies och permanenta cookies. Oberoende av vilken typ av cookie som används på den här webbplatsen sparas ingen personlig information om dig som besökare (som till exempel e-postadress eller namn).

Generellt hjälper cookies oss att ge dig en bättre användarupplevelse, genom att analysera vilka sidor du anser viktiga. En cookie kan inte ge oss tillgång till din dator eller någon information om dig, mer än den information du väljer att dela med oss.

Du kan välja att acceptera cookies eller inte. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan manuellt ställa in att inte acceptera cookies. Se hjälpavsnitt till din aktuella webbläsare.

För att kunna handla och utnyttja Flexbox webbsida fullt ut måste cookies accepteras.

Länkar till andra webbsidor

Vår Webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart Flexbox webbplats. När du följer en länk till en annan webbplats bör du läsa den integritetspolicy som gäller för den aktuella sidan. Notera att Flexbox inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Lista över cookies vi använder

Tabellen nedan listar vilka cookies vi använder och vilken information de sparar.

Cookie namnTyp av CookieCookie beskrivning
CARTPermanentDin kundvagn
CATEGORY_INFOPermanentSparar kategori information, för att snabbare kunna visa sidor.
CURRENCYPermanentVald valuta
CUSTOMER_SEGMENT_IDSPermanentSparar kund segment ID
EXTERNAL_NO_CACHEPermanentEn flagga, om cache är aktiverat eller inte.
FRONTENDSessionDitt sessionsID på servern.
LAST_CATEGORYSessionSenaste kategori du besökt.
LAST_PRODUCTSessionSenaste produkt du tittat på.
NO_CACHEPermanentOm det är ok att spara webbplats i minne.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTPermanentLänk till din varukorg och historik om du bett webbplatsen spara det.
STOREPermanentValt språk och land
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEPermanentOm cookies accepteras
VIEWED_PRODUCT_IDSPermanentProdukter du nyligen tittat på.
_utmaPermanentGoogle Analyticts - Statistik för att se hur många gånger en besökare har varit på webbplatsen.
__utmbPermanentGoogle Analyticts - utmc avgör tillsammans med__ utmb om användaren är en ny besökare.
__utmcPermanentGoogle Analyticts - utmc avgör tillsammans med__ utmb om användaren är en ny besökare.
__utmzPermanentGoogle Analyticts - Sparar information om trafikkällan eller kampanjen som visar hur användaren kom till platsen.
JSESSIONIDSessionAnvänds av DIBS vid kortbetalning
_gat_playerPermanentVimeo – Används för att spela upp våra filmer på webbplatsen