Paketpostlåda Lovisa Snövit

1 899 kr
I lager
SKU
9901sv
Sveriges första säkerhetsklassade paketpostlåda. En riktig paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion. Ett speciellt säkerhetsinkast för större paket och ett mindre inkast för dagliga försändelser. Avdelningshylla underlättar din dagliga tömning. Flexbox Lovisa har ett vredlås som kan stå öppet eller låst och står stark mot eventuellt intrång av obehörig. En framtidssäkrad paketpostlåda testad av SP (Sveriges tekniska forskningsinstitut.

Vid köp av postlåda ingår det som vanligt en valfri skylt.

Leverans:

1-3 arbetsdagar

Lovisa är P-certifierad i högsta kvalitetsklass.. En riktig paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion. Ett speciellt säkerhetsinkast för större paket och ett mindre inkast för dagliga försändelser. Avdelningshylla underlättar din dagliga tömning. Flexbox Lovisa har ett vredlås som kan stå öppet eller låst och står stark mot eventuellt intrång av obehörig. En framtidssäkrad paketpostlåda testad av SP (Sveriges tekniska forskningsinstitut.

Vid köp av postlåda ingår det som vanligt en valfri skylt.

Mer information
Färg Snövit - NCS S 0500-N
Vikt (kg) 16000.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 12 x 29 cm
Mått H 103 cm B 34 cm (med tak 40 cm) D 26 cm (med tak 31 cm)
Monteringsinstruktion  Montering i pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto

Dags för ny postlåda

Postlådorna skickas direkt till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj din nya postlåda