Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Paketpostlåda Oskar Förstora

Paketpostlåda Oskar

Oskar är P-certifierad i högsta kvalitetsklass. En paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion. Ett patenterat säkerhetsinkast för större paket och ett mindre inkast för dagliga försändelser. Oskar har vi valt att göra helt i grafitgrå eller med ett omsvep i svart och med frontfärger i vitt, ljusgrått eller grönt för att skapa ett lite annorlunda uttryck som skiljer sig från det vi dagligen ser ute i villaområdena.

Paketpostlådan Oskar har som alla andra postlådor från flexbox ett vredlås som kan stå öppet eller låst och står stark mot eventuellt intrång av obehörig samt avdelningshylla som underlättar din dagliga tömning. En framtidssäkrad paketpostlåda med en säkerhetslösning som testats av SP (Sveriges tekniska forskningsinstitut). Vid köp av postlåda ingår det som vanligt en valfri skylt som du själv designar i vår skyltverkstad på hemsidan.

1 899 Kr
-
  • Snövit - NCS S 0500-N
  • Grafitgrå - NCS S 8000-N
  • Ljusgrå - NCS S 2500-N

 

* Obligatoriska fält

Arbetar...

Leverans:

Mer information

Vikt (kg) 16.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 5 x 26 cm
Paketinkast 12 x 29 cm
Mått H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstruktion  Montering i pdf

Allmän varuinformation

Material

Flexbox har mer än tio års erfarenhet från den skandinaviska marknaden och av skandinaviskt klimat. Där har vi lärt oss att det som syns minst är det som påverkar livslängden mest. Vi bygger därför våra postlösningar i kraftig, varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. På utsatta detaljer, som tak, inkastluckor och tömningsluckor använder vi också extra tjock plåt. Luckorna är bekväma för brevbäraren, och tillsammans med kraftiga lås och olika spärrfunktioner håller de både väder och vind och klåfingriga besökare borta.

Tjockleken på plåten är 1 mm. Tjocklek på utsatta område som tak, inkastlucka och tömningslucka är 1,5 mm.

Övriga detaljer på postlådan är rostfria.

Garantier

Flexbox är generösa vid bedömning av garantier, vi hjälper hellre än stjälper. Vi har alltid personliga relationer med våra kunder eftersom vi inte arbetar med mellanhänder som ska ta våra beslut. Standard som gäller är tre års funktionsgaranti, något annat behöver du inte. Material, färger etc. ger postlådan ett fullgott yttre skydd så länge du tänker använda den.

Skötselråd

Även om Flexbox postlådor har högsta kvalitet finns alltid saker som måste skötas för att garantier ska gälla.

  • Lås och gångjärn bör varje år oljas in.
  • Ytskikt bör då och då torkas av med lite diskmedel och vatten.

Informationsfilmer