Paketpostlåda Oskar

Vårt pris: 1 899 kr
I lager
SKU
9807

En paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion. Ett patenterat säkerhetsinkast för större paket och ett mindre inkast för dagliga försändelser.

Leverans:

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

1-3 arbetsdagar

En paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion. Ett patenterat säkerhetsinkast för större paket och ett mindre inkast för dagliga försändelser. Oskar har vi valt att göra med ett omsvep i svart och med frontfärger i vitt, ljusgrått eller en helt i grafitgrått för att skapa ett lite annorlunda uttryck som skiljer sig från det vi dagligen ser ute i villaområdena.

Paketpostlådan Oskar har som alla andra postlådor från flexbox ett vredlås som kan stå öppet eller låst och står stark mot eventuellt intrång av obehörig samt avdelningshylla som underlättar din dagliga tömning. En framtidssäkrad paketpostlåda med en säkerhetslösning som testats av SP (Sveriges tekniska forskningsinstitut).

Mer information
Vikt (kg) 16.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 5 x 26 cm
Paketinkast 12 x 29 cm
Mått H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstruktion Installation pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto

Dags för ny postlåda

Postlådorna skickas direkt till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj din nya postlåda