Paketpostlåda Ludvig XL

Vårt pris: 3 499 kr
I lager
SKU
8801

Kvalitetsstämpeln lyser långa vägar om vår nya familjemedlem Ludvig XL. Stora som små paket glider enkelt ner genom en säkerhetssluss där de vilar tryggt i ett låst separerat utrymme. Små försändelser som daglig post har vi separerat från själva paketutlämningsslussen på bekväm höjd för att göra din vardag lite enklare.

Leverans:

20-25 arbetsdagar

Introduktionspris

En paketpostlåda som möter världen och de stora paketen hemma hos dig!

63 detaljoperationer behövde våra konstruktörer för att man i fabriken skulle kunna sammanfoga Ludvig till en paketpostlåda bortom det vanliga. Kvalitetsstämpeln lyser långa vägar om vår nya familjemedlem Ludvig XL. Stora som små paket glider enkelt ner genom en säkerhetssluss där de vilar tryggt i ett låst separerat utrymme. Små försändelser som daglig post har vi separerat från själva paketutlämningsslussen på bekväm höjd för att göra din vardag lite enklare.

Paketpostlådan Ludvig XL är ingen dussinvara, den är byggd i kraftig varmgalvaniserad stålplåt för att klara av tuffa yttre omständigheter om vilka de än må vara under mycket lång tid framöver. Ludvig XL är framtiden och förberedd för att kunna utvecklas mot kommande digitala lösningar. Vi vet vad som komma skall från Flexbox och du som innehavare blir den första att få veta.

20 år i vår verksamhet har rusat iväg där vi dagligen fått utveckla och producera smarta postlådor till våra kunder och där Ludvig XL är lite av ett crescendo. Ludvig XL, ett namn värt att respektera.

Mer information
Vikt (kg) 19.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 5 x 26 cm
Paketinkast 19 x 30 cm
Mått H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Monteringsinstruktion Installation pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto

Dags för ny postlåda

Postlådorna skickas direkt till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj din nya postlåda