Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Paketpostlåda Blanka Förstora

Paketpostlåda Blanka

PATENTERAD VÄRLDSNYHET från Flexbox.

Blanka är P-certifierad i högsta kvalitetsklass. En paketpostlåda utöver det vanliga där vi klär fronten i en genomfärgad fibercementskiva*. Skivan ger fascinerande skiftningar av olika nyanser beroende på dagsljusets olika faser. En reflekterande yta som ger Blanka ett exklusivt och personligt uttryck. Här skapar du också ditt personliga uttryck i vår skyltverkstad. Vi monterar skivan direkt på paketlådans front vilket gör att den kan bytas ut efter tid.

Paketpostlådan Blanka har tömningslucka baktill och har för övrigt samma goda egenskaper som alla Flexbox paketlådor. En framtidssäkrad lösning av högsta kvalitetsklass som klarar både paket och andra försändelser.

Paketpostlådan Blanka levereras direkt ända hem utan extra kostnad.


*swisspearl Fasadskivor är fiberarmerade cementskivor i hög kvalité som används på fasader över hela världen. Fasadskivorna är lämpliga på alla byggnadstyper och har en hög hållbarhet mot svåra väderförhållanden - Vilket ger den en förväntad livslängd på minst 40 år. Skivan kräver minimalt med underhåll och har ett hållbart, väderbeständig ytskikt.2 199 Kr
-
  • Svart - NCS S 9000-N

 

* Obligatoriska fält

Arbetar...

Leverans:

Mer information

Vikt (kg) 23.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 5 x 26 cm
Paketinkast 12 x 29 cm
Mått H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstruktion  Montering i pdf

Allmän varuinformation

Material

Flexbox har mer än tio års erfarenhet från den skandinaviska marknaden och av skandinaviskt klimat. Där har vi lärt oss att det som syns minst är det som påverkar livslängden mest. Vi bygger därför våra postlösningar i kraftig, varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. På utsatta detaljer, som tak, inkastluckor och tömningsluckor använder vi också extra tjock plåt. Luckorna är bekväma för brevbäraren, och tillsammans med kraftiga lås och olika spärrfunktioner håller de både väder och vind och klåfingriga besökare borta.

Tjockleken på plåten är 1 mm. Tjocklek på utsatta område som tak, inkastlucka och tömningslucka är 1,5 mm.

Övriga detaljer på postlådan är rostfria.

Garantier

Flexbox är generösa vid bedömning av garantier, vi hjälper hellre än stjälper. Vi har alltid personliga relationer med våra kunder eftersom vi inte arbetar med mellanhänder som ska ta våra beslut. Standard som gäller är tre års funktionsgaranti, något annat behöver du inte. Material, färger etc. ger postlådan ett fullgott yttre skydd så länge du tänker använda den.

Skötselråd

Även om Flexbox postlådor har högsta kvalitet finns alltid saker som måste skötas för att garantier ska gälla.

  • Lås och gångjärn bör varje år oljas in.
  • Ytskikt bör då och då torkas av med lite diskmedel och vatten.

Informationsfilmer