Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Paketpostlådor

Posten och paketen i samma låda

Flexbox paketpostlådor är konstruerade för att klara både paket och flera veckors post. Paketpostlådorna tillverkas i kraftig varmgalvaniserad och pulverlackerad stålplåt. Alla rörliga detaljer har extra förstärkningar för att öka livslängden. Ett tryggt val för både dig och din post.

I takt med att e-handeln ökar utvecklas det nya distributionstjänster för att få paketen levererade direkt hem till beställaren. Här några exempel:

PostNord erbjuder tjänsten MyPack Home Small för paket till privatpersoner inom Sverige. Vikt upp till 3 kg och inom måttet 8x25x35 cm (måttet för våra paketpostlådor). Har inte mottagaren en paketpostlåda går paketet i retur till ett utlämningsställe. Bring erbjuder tjänsten Brevlådepaket som fungerar på samma sätt. Skillnaden är att paketet levereras på en förutbestämd dag så att du redan vid din beställning kan veta eller rent av bestämma datum.

Verkligt unik blir postlådan genom skyltfacket på framsidan.

När du köper en postlåda hos oss ingår en exklusiv skylt som enkelt skjuts in i skyltfacket. Du kan designa skylten själv, och den är lätt att byta ut för att förändra utseendet på din postlåda.

Paketpostlådor från Flexbox

5 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

5 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista