Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Paketpostlådor

Paket direkt hem

I takt med att e-handeln ökar utvecklas det nya distributionstjänster för att få paketen levererade direkt hem till beställaren. Här några exempel:

PostNord erbjuder tjänsten MyPack Home Small för paket till privatpersoner inom Sverige. Vikt upp till 3 kg och inom måttet 8x25x35 cm (måttet för våra paketpostlådor). Paketen hämtas hos e-handlaren och scannas när det levereras i mottagarens postlåda. Det ger full spårbarhet av paketet för dig och din e-handlare. Du får ett meddelande via sms- eller e-post när paketet levereras. Har inte mottagaren en paketpostlåda går paketet i retur till ett utlämningsställe.

Bring erbjuder tjänsten Brevlådepaket som fungerar på samma sätt. Skillnaden är att paketet levereras på en förutbestämd dag så att du redan vid din beställning kan veta eller rent av bestämma datum.

Valet av distributionssätt är upp till din e-handlare. Det är du som kund som kan ställa krav på alternativ som passar dig. Tillsammans kan vi verka för en både trygg och praktisk leverans.

När du köper en paketpostlåda hos oss ingår en exklusiv skylt som enkelt skjuts in i fronten på paketpostlådan. Skylten kan du enkelt byta ut i framtiden för att förändra utseendet på din paketpostlåda.

5 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

5 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista