Paketpostlåda Nikolai Svart

1 999 kr
I lager
SKU
9808nins

En paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion med alla goda egenskaper som personifierar en produkt av högsta kvalitetsklass.

Leverans:

1-3 arbetsdagar

En paketpostlåda som vi byggt i kraftig plåtkonstruktion med alla goda egenskaper som personifierar en produkt av högsta kvalitetsklass. Blanka stål är förstås unik med sin smarta lösning i fronten där du kan skapa ett personliga uttryck genomen extra frontskiva i plåt som vi designar i vår skyltverkstad efter dina önskemål. Fronten i plåt är utbytbar ock kan därmed förändras efter tid. Blanka stål har tömning bak och ett patenterat säkerhetsinkast för större paket och ett mindre inkast för dagliga försändelser. Alla paketlådor från flexbox har samma trygga lösning.

Vid köp av postlåda ingår det som vanligt en valfri skylt.

Mer information
Färg Svart - NCS S 9000-N
Vikt (kg) 18.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 12 x 29 cm
Mått H 102 cm B 35 cm D 30,5 cm
Monteringsinstruktion  Montering i pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto

Dags för ny postlåda

Postlådorna skickas direkt till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj din nya postlåda