Postlådor i många färger

Kvalitet - I minsta detalj

Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst.
Våra postlådor

Designa din egen skylt

Skylta med personlighet

Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du kan välja mellan olika material, storlekar och färger. Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. eller kanske en från vår bildbank – eller så laddar du upp en egen bild som vi sedan trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.
Våra skyltar

Lösningar för fastigheter

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.
Våra fastighetsboxar

Postlösningar för professionella användare

Skandinaviska postlösningar i särklass

Flexbox nya postlådor och fastighetsboxar utvecklas och designas av professionella arkitekter och designers. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna.
Våra sidor för arkitekter & byggare

20 år av postlådor

Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj en av våra postlådor eller veckopostlådor

Paketpostlåda Ludvig XL

Vårt pris: 3 499 kr
I lager
SKU
8801

Kvalitetsstämpeln lyser långa vägar om vår nya familjemedlem Ludvig XL. Stora som små paket glider enkelt ner genom en säkerhetssluss där de vilar tryggt i ett låst separerat utrymme. Små försändelser som daglig post har vi separerat från själva paketutlämningsslussen på bekväm höjd för att göra din vardag lite enklare.

Leverans:

20-25 arbetsdagar

Introduktionspris

En paketpostlåda som möter världen och de stora paketen hemma hos dig!

63 detaljoperationer behövde våra konstruktörer för att man i fabriken skulle kunna sammanfoga Ludvig till en paketpostlåda bortom det vanliga. Kvalitetsstämpeln lyser långa vägar om vår nya familjemedlem Ludvig XL. Stora som små paket glider enkelt ner genom en säkerhetssluss där de vilar tryggt i ett låst separerat utrymme. Små försändelser som daglig post har vi separerat från själva paketutlämningsslussen på bekväm höjd för att göra din vardag lite enklare.

Paketpostlådan Ludvig XL är ingen dussinvara, den är byggd i kraftig varmgalvaniserad stålplåt för att klara av tuffa yttre omständigheter om vilka de än må vara under mycket lång tid framöver. Ludvig XL är framtiden och förberedd för att kunna utvecklas mot kommande digitala lösningar. Vi vet vad som komma skall från Flexbox och du som innehavare blir den första att få veta.

20 år i vår verksamhet har rusat iväg där vi dagligen fått utveckla och producera smarta postlådor till våra kunder och där Ludvig XL är lite av ett crescendo. Ludvig XL, ett namn värt att respektera.

Mer information
Vikt (kg) 19.0000
Lås Vredlås med 2 nycklar
Mått inkastlucka 5 x 26 cm
Paketinkast 19 x 30 cm
Mått H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Monteringsinstruktion Installation pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto