Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Om Flexbox

Företagsuppgifter

AB Flexbox (Org.Nr 556296-1291)
Ladugårdsvägen 1
23435 Lomma, Sverige

Telefon: 040-6080410
E-post: info@flexbox.se

AB Flexbox

AB Flexbox är ett svenskt familjeföretag stationerat i Lomma tätort. Här växer företaget internationellt med de gula rapsfälten utanför husknuten.

Högklassiga postlösningar

Grunden för Flexbox verksamhet är estetiskt högklassiga postlösningar för alla typer av bebyggelse. Verkligt unika blir de tack vare skyltfacket på framsidan där boende, arkitekter eller byggföretag enkelt kan utforma skylten helt efter egna önskemål.

Skyltar i senaste UV-teknik

Flexbox präglar sina kunders skyltar i senaste UV-teknik som ger obegränsade möjligheter till personlig utformning. Flexbox säljer direkt utan mellanhänder, det ger kunden ett pris utan motsvarighet på marknaden och direktkontakt med oss som ser till att både produkterna och kunderna mår bra. Länge.

Egna starka personliga produkter

Flexbox vill alltså sammanfattningsvis vara det självklara valet vid köp av postlådor och fastighetsboxar. Det uppnår vi genom att utveckla egna starka personliga produkter som tål att jämföras och testas ute på marknaden. P-godkända postlådor och fastighetsboxar som klarar utställda krav för att certifieras. Bygga ut sin logistik för att ytterligare säkerställa snabba och trygga leveranser oavsett vilket land som är slutstation för företagets produkter.

Välkommen till familjeföretaget AB Flexbox.

André & Ted Cedermarker