Fastighetsboxar

En bra fastighetsbox är snygg, säker och hållbar. Flexbox erbjuder fastighetsboxar som kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en fastighetsbox som är användarvänlig, hållbar och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack och kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behovet i snart sagt varje fastighet. Fastighetsboxarna finns som standard i sju färger, men kan i princip fås i vilken färg som helst.

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.

Anpassad för det skandinaviska klimatet

Enheterna kan kombineras precis som ni vill, inomhus eller utomhus. Konstruktionen är anpassad för att klara det skandinaviska klimatet, och med skyddsdörrar kan man få ett extra skydd mot både väder och oinbjudna besökare.

En utseendefråga där du har kontrollen

Med Flexbox fastighetsboxar har man närmast total frihet också när det gäller design. Även exteriören kan nämligen, med häpnadsväckande resultat, anpassas helt efter den omgivande miljön. Boxarna kan byggas in i väggen och förses med skyddsdörrar, som kan ges exakt samma mönster och uttryck som väggen – eller vilket annat utseende som helst.

Friheten att utforma skyddsdörrar är total, och vi producerar dem enligt era anvisningar med hjälp av UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.

Enheterna kan beställas i i princip vilken kulör som helst. Även tillbehör och tillvalsprodukter kan utföras i valfri kulör.

Bläddra i vår digitala broschyr.

Fastighetsboxar skyddsdörr

Skyddsdörrar ger en mängd nya möjligheter

  • Certifierad för montering inomhus och utomhus
  • Förberedda för elektroniska lås
  • Certifierad i säkerhetsklass 2
  • Möjlighet till personlig ”touch”
  • Diskret installation vid inbyggnad
  • Döljer inkast för obehöriga
  • Mönsterskyddad teknisk lösning

Våra fastighetsboxar

Fastighetsboxarna kan fås i sju olika standardfärger. Som tillbehör kan fås skyddsdörrar, träinramningar och olika låstyper såsom elektroniska, kodlås eller hänglås.

Kontakta Flexbox idag för mer information och offert.

Postlådor i många färger

Kvalitet - I minsta detalj

Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst.
Våra postlådor

Designa din egen skylt

Skylta med personlighet

Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill. Du kan välja mellan olika material, storlekar och färger. Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. eller kanske en från vår bildbank – eller så laddar du upp en egen bild som vi sedan trycker direkt på skylten. Det hela är barnsligt enkelt och går på några minuter. Sedan präglar vi skylten med UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.
Våra skyltar

Lösningar för fastigheter

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.
Våra fastighetsboxar

Postlösningar för professionella användare

Skandinaviska postlösningar i särklass

Flexbox nya postlådor och fastighetsboxar utvecklas och designas av professionella arkitekter och designers. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna.
Våra sidor för arkitekter & byggare

20 år av postlådor

Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Postlådorna skickas direkt hem till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj en av våra postlådor eller veckopostlådor
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering