Fastighetsbox Tyra 23

Begär offert
I lager
SKU
106-23

Fastighetsbox Tyra med sex fack.

Leverans:

Beställningsvara

Beställningsvara

Beställningsvara

Beställningsvara

Varje detalj är viktig, och därför har Flexbox utvecklat ett antal högklassiga och säkra fastighetsboxar i slagkraftig skandinavisk design. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna. Olika taktyper gör att din fastighetsbox passar in i de flesta trappuppgångar. Inbyggd avlastningshylla där så krävs.

Flexbox fastighetsboxar är förberedda för elektroniska lås och fastighetsboxarna byggs i kraftig varmgalvaniserad stålplåt. Fastighetsboxarna har säkerhetsklass 2 och certifierade för montering både inom- och utomhus. Mönsterskyddade och patentsökta skyddsdörrar kan fås som tillbehör med möjlighet till personlig "touch".

Mer information
Vikt (kg) 36.0000
Installationsanmälan  Montering i pdf
Mått inkastlucka 1 x 35 cm
Mått H 65 cm B 100 cm D 33 cm
Monteringsinstruktion  Montering i pdf
Namnmall Fastighetsbox  Namnmall
Digital broschyr  Montering i pdf
Write Your Own Review
Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga in eller skapa ett konto

Dags för ny postlåda

Postlådorna skickas direkt till dig utan mellanhänder. Postlådorna är tillverkade i kraftig varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. Våra låsbara modeller är utrustade med ett kraftigt lås med vred, där du själv väljer om postlådan ska vara låst eller olåst. Design av din egen skylt får du alltid på köpet (värde 299:-).

Välj din nya postlåda