Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Fastighetsboxar

En bra fastighetsbox är snygg, säker och hållbar. Flexbox erbjuder fastighetsboxar som kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en fastighetsbox som är användarvänlig, hållbar och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack och kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behovet i snart sagt varje fastighet. Fastighetsboxarna finns som standard i sju färger, men kan i princip fås i vilken färg som helst.

Flexibla lösningar för total valfrihet

Flexbox fastighetsboxar kombinerar kraven från arkitekter och byggare med de boendes önskemål om en postlösning som är användarvänlig, säker och representativ. Fastighetsboxarna finns i färdiga kombinationer från tre till arton fack, och de kan enkelt sättas ihop till större enheter som löser behoven i snart sagt varje fastighet.

Anpassad för det skandinaviska klimatet

Enheterna kan kombineras precis som ni vill, inomhus eller utomhus. Konstruktionen är anpassad för att klara det skandinaviska klimatet, och med skyddsdörrar kan man få ett extra skydd mot både väder och oinbjudna besökare.

En utseendefråga där du har kontrollen

Med Flexbox fastighetsboxar har man närmast total frihet också när det gäller design. Även exteriören kan nämligen, med häpnadsväckande resultat, anpassas helt efter den omgivande miljön. Boxarna kan byggas in i väggen och förses med skyddsdörrar, som kan ges exakt samma mönster och uttryck som väggen – eller vilket annat utseende som helst.

Friheten att utforma skyddsdörrar är total, och vi producerar dem enligt era anvisningar med hjälp av UV-teknologi i en unik fyrfärgsmaskin.

Enheterna kan beställas i i princip vilken kulör som helst. Även tillbehör och tillvalsprodukter kan utföras i valfri kulör.

Bläddra i vår digitala broschyr.

Fastighetsboxar skyddsdörr

Skyddsdörrar ger en mängd nya möjligheter

  • Certifierad för montering inomhus och utomhus
  • Certifierad i säkerhetsklass 2
  • Möjlighet till personlig ”touch”
  • Diskret installation vid inbyggnad
  • Döljer inkast för obehöriga
  • Mönsterskyddad teknisk lösning

Fler och fler väljer Flexbox

De bästa argumenten för Flexbox står våra kunder för. Hittills har vi sålt mer än 300 000 fastighetsboxar och postlådor till kunder i sju länder, och efterfrågan växer hela tiden.

 

 

 

Emporia

Ett av Sveriges största köpcenter med en totalyta på 93.000 kvm fördelat på över 200 butiker. Emporia har ritats av Wingårdh Arkitektkontor.

 

Uppdragsgivare:
Steen & Strøm, ett skandinaviskt fastighetsbolag som driver gallerior i Danmark, Norge och Sverige. Totalt förvaltar man 15 gallerior (2015).

 

Flexbox har levererat fastighetsboxar. Emporia är en ikonisk byggnad som vunnit flera utmärkelser i design- och arkitektvärlden. Med sin strama design smälter fastighetsboxarna väl in i en krävande omgivning.

Steningehöjden

Ett nybyggnadsområde utanför Sigtuna med 900 bostäder. Bebyggelsen är en blandning av villor, radhus och lägenheter.

 

Uppdragsgivare:
Peab, ett av Nordens ledande företag inom bygg och anläggning. Koncernen omsätter 30 miljarder kronor och har cirka 12 000 anställda.

 

Flexbox har levererat postlådor Karolina till samtliga radhus. Mycket fokus har lagts på att få en harmoni i området varför det var självklart att man även ville ha en enhetlighet på postlådorna.

Vällingby Parkstad

Ett omfattande stadsbyggnadsprojekt i stadsdelen Råcksta i Västerort, Stockholms kommun. Dominerande för området är Vattenfalls tidigare kontor som byggts om till bostäder.

 

Uppdragsgivare:
Einar Mattsson Bygg AB, som erbjuder förvaltnings- och byggtjänster till fastighetsägare i Storstockholm. Arbetar alltid med hållbara material och beprövade metoder vilket genomsyras av ett kvalitetstänkande.

 

Flexbox har levererat fastighetsboxar placerade i Vattenfalls tidigare kontorslokaler, ett av Sveriges största ombyggnadprojekt. Byggherren har valt en framtidssäkrad lösning med elektroniska lås.

Uppsala akademiförvaltning

Uppsala Akademiförvaltning förvaltar kapital som donerats av personer som på så sätt velat stödja verksamheten vid Uppsala universitet.

 

Uppdragsgivare:
Fastighetsavdelningen, som ansvarar för ca 200.000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, företrädesvis i centrala och attraktiva lägen i Uppsala.

 

Flexbox har levererat fastighetsboxar där utmaningen var att hitta en utformning som matchade högt ställda krav på anpassning i miljön. Lösningen var bland annat att montera skyddsdörrar på fastighetsboxar utomhus och inramningar i gedigen ek på fastighetsboxar inomhus.