Din varukorg är tom

040 - 60 80 410

Fastighetsbox 28 Ljusgrå 1 Förstora

Fastighetsbox Tyra 28

Fastighetsbox Tyra med sexton fack.


Varje detalj är viktig, och därför har Flexbox utvecklat ett antal högklassiga och säkra fastighetsboxar i slagkraftig skandinavisk design. Det är stilrena lösningar som underordnar sig arkitekturen, smälter in i miljön och håller hög klass även i detaljerna. Olika taktyper gör att din fastighetsbox passar in i de flesta trappuppgångar. Inbyggd avlastningshylla där så krävs.

Flexbox fastighetsboxar är förberedda för elektroniska lås och fastighetsboxarna byggs i kraftig varmgalvaniserad stålplåt. Fastighetsboxarna har säkerhetsklass 2 och certifierade för montering både inom- och utomhus. Mönsterskyddade och patentsökta skyddsdörrar kan fås som tillbehör med möjlighet till personlig "touch".

Vill du ha mer information om denna produkt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vill du hellre ringa till oss når du oss på telefonnummer 040 - 60 80 410.

* Obligatoriska fält

Mer information

Vikt (kg) 60.0000
Installationsanmälan  Montering i pdf
Mått inkastlucka 1 x 35 cm
Mått H 112 cm B 100 cm D 33 cm
Monteringsinstruktion  Montering i pdf
Digital broschyr  Montering i pdf

Allmän varuinformation

Material

Flexbox har mer än tio års erfarenhet från den skandinaviska marknaden och av skandinaviskt klimat. Där har vi lärt oss att det som syns minst är det som påverkar livslängden mest. Vi bygger därför våra postlösningar i kraftig, varmgalvaniserad stålplåt som pulverlackas med färg av högsta kvalitet. På utsatta detaljer, som tak, inkastluckor och tömningsluckor använder vi också extra tjock plåt. Luckorna är bekväma för brevbäraren, och tillsammans med kraftiga lås och olika spärrfunktioner håller de både väder och vind och klåfingriga besökare borta.

Tjockleken på plåten är 1 mm. Tjocklek på utsatta område som tak, inkastlucka och tömningslucka är 1,5 mm.

Övriga detaljer på postlådan är rostfria.

Garantier

Flexbox är generösa vid bedömning av garantier, vi hjälper hellre än stjälper. Vi har alltid personliga relationer med våra kunder eftersom vi inte arbetar med mellanhänder som ska ta våra beslut. Standard som gäller är tre års funktionsgaranti, något annat behöver du inte. Material, färger etc. ger postlådan ett fullgott yttre skydd så länge du tänker använda den.

Skötselråd

Även om Flexbox postlådor har högsta kvalitet finns alltid saker som måste skötas för att garantier ska gälla.

  • Lås och gångjärn bör varje år oljas in.
  • Ytskikt bör då och då torkas av med lite diskmedel och vatten.

Informationsfilmer